>

Kennismakingsmiddag zondag 7 oktober 2012

Op zondag 7 oktober organiseert Vereniging Ecodorp Brabant een kennismakingsmiddag voor nieuwe en potentiële leden. We geven dan een presentatie over Vereniging Ecodorp Brabant en de huidige situatie rond Ecodorp Nijmegen.

Waar:
Natuurmuseum Tilburg (tegenover busstation bij het Station Tilburg), in de Luifelzaal

Wanneer:
Zondag 7 oktober van 12:30 tot 16:30 uur

Wie:
Als je interesse hebt om lid te worden van de Vereniging Ecodorp Brabant of gewoon eens wat meer wil weten van wat we beogen en wat we allemaal doen, dan ben je van harte welkom.
Ook als je interesse hebt om te investeren in een duurzaam project als het ons Ecodorp, ben je die middag van harte welkom.

Programma:
- introductie en voorstellen
- presentatie Vereniging Ecodorp Brabant en de eerste mogelijke locatie; Ecodorp Nijmegen
- vragen/verdere informatie

Kosten:
We willen op zoek gaan naar nieuwe manieren om om te gaan met waarde, daarom willen we werken met waardebepaling achteraf. Waardebepaling achteraf is een andere manier van kijken naar waarde en waarde transacties. Het basis idee is dat jij als klant/ontvanger mag bepalen wat deze middag jou waard is, nadat je hebt deelgenomen aan de kennismaking.
Wat je van ons kunt verwachten, is een inspirerende en informatieve middag. Consumpties zijn voor eigen rekening van de bar van het Natuurmuseum.

Wat er overblijft, nadat de onkosten betaald zijn, gaat naar de kas van de vereniging.

Aanmelden kun je door te mailen naar interesse@ecodorpbrabant.nl.

Warme groeten, de poortwachters Shannah en Ad